Alkusammutus koulutus

Alkusammutuskoulutuksen tavoitteena on osata käyttää turvallisesti vähintään sammutuspeitettä ja käsisammutinta. Lisäksi tavoitteena on osata tunnistaa ympäristön riskejä sekä ymmärtää alkusammutustaitojen merkitystä tulipalotilanteessa.

AVOIMIA KOULUTUKSIA JOKA KUUKAUSI. KOULUTUS AJANKOHDAT LÖYTYY KOULUTUSKALENTERISTA

Suomessa syttyy lähes 20 rakennuspaloa joka vuorokausi, näistä vähintään puolet asunnoissa. Merkittävien materiaalivahinkojen lisäksi tulipaloissa on usein suuri riski henkilövahingoille. Käsillä oleva ja huollettu alkusammutuskalusto yhdistettynä sammutusvälineiden käyttötaitoon vähentää tehokkaasti tulipalojen aiheuttamia vahinkoja.

Koulutus vain teille?

Alkusammutuskoulutus voidaan järjestää myös tilauskoulutuksena. Koulutuksen kesto on noin 2 tuntia. Koulutuksia voidaan järjestää myös iltaisin tai viikonloppuisin.

Koulutus voidaan järjestää myös meidän toimipisteessä Pirkkalassa. Tällöin koulutuksen hintaan kuuluu koulutustila, alkusammutuspaikka, kahvitarjoitut.

Hinta esimerkki: 10 henkilön kurssi, Pirkkalassa arkipäivänä 400€. Kaikki osallistujat saavat alkusammutuskortin.

Alkusammutuskoulutus

Alkusammutuskoulutus opettaa tunnistamaan riskejä palovaaroista, niiden aiheuttajia ja ennakoimaan paloturvallisuutta. Teoriaosuus voidaan kohdentaa esim. taloyhtiölle tai yrityksen toimintaan liittyviin palovaaroihin.

Koulutettava saa koulutuksesta AS1-kortin, joka on voimassa viisi vuotta. Alkusammutuskoulutusjärjestelmää ylläpitävät Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK ja Suomen Palopäällystöliitto. Kouluttajina toimivat aina valtuutetut kurssinjohtajat.

Koulutuksen kesto on noin 2 tuntia osallistujamäärästä riippuen. Kurssi voidaan järjestää myös iltaisin tai viikonloppuisin.

Hinta

Alkusammutuskoulutus 2h, 70 € (+ alv.)

Sisältää

  • Teoriatunnin
  • Sammutusharjoitus, peiteellä ja käsisammuttimella
  • AS1- kortti heti mukaan
  • Kahvitarjoilu