KOULUTUKSET KAUHAJOKI

Koulutukset järjestetään osoitteessa Teknologiapuisto 1, sisäänkäynti pääovesta . Koulutuspäiviin kuuluu myös  aamukahvit ja sämpylä, lounas ja iltapäiväkahvit.

Lisätiedot 0400 246 046

Ilmoittautuminen

Pyydä tarjous tilauskurssista omalle työpaikalle!

Työturvallisuuskortti Kauhajoki

SEURAAVA KOULUTUS: 11.4.   Työturvallisuuskortti, KAUHAJOKI*, klo 8-16

Työturvallisuuskortti-koulutus antaa perustiedot työsuojelusta, työpaikan vaaroista sekä riskien hallinnasta. Koulutus on osa työpaikan omaehtoista turvallisuuskulttuurin luomista ja mahdollistaa myös tilaaja- ja toimittajayritysten välisen turvallisen yhteistoiminnan yhteisillä työpaikoilla.

Työturvallisuuskortti-koulutuksistamme on mahdollista saada kuljettajien ammattipätevyysmerkintä 11€/merkintä.

Tulityökortti Kauhajoki

SEURAAVA KOULUTUS: 18.4.   Tulityökortti, KAUHAJOKI, klo 8-16

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) myöntämä tulityökortti edellytetään kaikilta tilapäisellä tulityöpaikalla tulitöitä tekeviltä sekä tulityöluvan myöntäjiltä. Tulityövartijoille suositellaan voimassa olevaa tulityökorttia. Koulutus 8h uusitaan viiden vuoden välein ja kortti toimii todistuksena hyväksytysti käydystä koulutuksesta.

Sähköturvallisuuskortti SFS 6002

SEURAAVA KOULUTUS: Sähkötyöturvallisuuskortti Kauhajoki 15.5 klo 8-16

SFS 6002 -sähkötyöturvallisuuskoulutus on kaikille Suomessa sähköalan töitä tekeville pakollinen koulutus. Koulutus on annettava kaikille sähköalan töitä tekeville henkilöille, mukaan luettuna työjohto-, käyttö- ja asiantuntijatehtävissä toimivat henkilöt.

SFS 6002 -standardi asettaa vaatimukset turvalliseen sähkölaitteistojen käyttöön ja niiden läheisyydessä työskentelyyn. Nämä vaatimukset koskevat kaikkea käyttöä, asennusta ja kunnossapitoa.

Kortti on voimassa 5 vuotta. Alle 5 vuotta vanhan kortin voi halutessaan uusia osallistumalla koulutuksen aamupäivään ja hyväksytysti suoritetulla tentillä.

Tarjouspyyntö tilauskoulutuksesta