Valitse sivu

KULJETTAJIEN
AMMATTIPÄTEVYYS KOULUTUKSET

Innen Oy on Liikenne- ja viestintäviraston hyväksymä koulutuskeskus. Hyväksyntä valtuuttaa Innen Oy:tä järjestämään kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuksia.

31.5Työssään kuorma- tai linja-autoa ajavan henkilön on ammattitaitonsa ylläpitämiseksi ja täydentämiseksi suoritettava viisi jatkokoulutuspäivää viiden vuoden jaksoissa, yhteensä 35h. Koulutuksia voi käydä tasaisesti viiden vuoden aikana, jotta koulutuksien kustannuksetkin jakautuvat tasaisemmin ja on paremmin mahdollisuus valita sopivat ja mielenkiintoiset koulutukset.

Koulutuksista pakollisena on Ennakoivan ajon-koulutus. Neljä muuta koulutusta ovat vapaavalintaisia omaa työtä tukevia ja kuljettajien ammattipätevyyskoulutukseksi hyväksyttyjä.Kun koulutukset on suorittettu, on haettava joko erillistä ammattipätevyyskorttia tai erityisehtomerkintää ajokorttiisi Ajovarmasta

 

KURSSEJA PIRKKALASSA JA VERKOSSA:

ENNAKOIVAN AJON VERKKOKOULUTUS 31.5

ENNAKOIVAN AJON KOULUTUS 8.6

RATATYÖTURVALLISUUSPÄTEVYYS (TURVA) VERKKOKOULUTUS 31.5

ENSIAPUKOULUTUS 10.6

TRUKKIKORTTI KOULUTUS 22.6

TRUKKIKORTTI VERKKOKOULUTUS 25.5

KULJETTAJAN TURVALLISUUSTIETOISUUS (AS1) 

AJO- JA LEPOAJAT, PIIRTURIT JA VALVONTA 1.6  

TYÖTURVALLISUUSKORTTI KOULUTUS VERKOSSA JOKA ARKIPÄIVÄ

TYÖTURVALLISUUSKORTTI KOULUTUS PIRKKALASSA JOKA VIIKKO

 

 

 

 

Kuljettajien koulutukset

Työturvallisuuskortti-koulutus

Työturvallisuuskortti-koulutuksistamme on mahdollista saada kuljettajan ammattipätevyysmerkintä. Koulutuksia on Nokialla joka perjantai ja verkkokoulutuksena joka torstai.

Lisätietoa: työturvallisuuskorttikoulutus

Ennakoivan ajon koulutus

Ennakoivan ajon koulutus on pakollinen osa kuljettajan ammattipätevyyskoulutusta. Ennakoivan ajon kursseja järjestämme pari kertaa kuukaudessa sekä lähiopetuksena että verkon välityksellä. 

Asiakaspalvelu ja erityisryhmät linja-autoliikenteessä

Koulutuksessa perehdytään asiakaspalveluun ja erityisryhmiin. Tavoitteena on parantaa asiakaspalvelua ja erityisryhmien huomioimista. Tämä koulutus täyttää asetuksen(EU) N:o 181/2011 asettamat vaatimukset. Tätä koulutusta järjestetään vain tilauksesta.

Lisätietoa 040 721 0551

Koulutuspaketti ammattikuljettajille

Kun suoritat viisi ammattipätevyyskoulutus päivää meillä saat ne yhteishintaan 500€(+alv). Katso kalenterista sopivat kurssipäivät ja lähetä meille sähköpostia innen@innen.fi tai soita 0400246046

Hinta 500 € (+ alv.)