Valitse sivu

KULJETTAJIEN
AMMATTIPÄTEVYYS KOULUTUKSET

Innen Oy on Liikenne- ja viestintäviraston hyväksymä koulutuskeskus. Hyväksyntä valtuuttaa Innen Oy:tä järjestämään kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuksia.

 

Työssään kuorma- tai linja-autoa ajavan henkilön on ammattitaitonsa ylläpitämiseksi ja täydentämiseksi suoritettava viisi jatkokoulutuspäivää viiden vuoden jaksoissa, yhteensä 35h. Koulutuksia voi käydä tasaisesti viiden vuoden aikana, jotta koulutuksien kustannuksetkin jakautuvat tasaisemmin ja on paremmin mahdollisuus valita sopivat ja mielenkiintoiset koulutukset.

Koulutuksista pakollisena on Ennakoivan ajon-koulutus. Neljä muuta koulutusta ovat vapaavalintaisia omaa työtä tukevia ja kuljettajien ammattipätevyyskoulutukseksi hyväksyttyjä.Kun koulutukset on suorittettu, on haettava joko erillistä ammattipätevyyskorttia tai erityisehtomerkintää ajokorttiisi Ajovarmasta

 

KURSSEJA NOKIALLA:

TRUKKIKORTTI-KOULUTUS 26.1, 23.2

TYÖTURVALLISUUSKORTTI joka perjantai

ENNAKOIVAN AJO-KOULUTUS  9.2, 9.3

ENSIAPUKOULUTUS 28.1, 11.3

AJO- JA LEPOAJAT 21.3

 

 

 

Kuljettajien koulutukset

Tutustu ammattikuljettajille tarkoituettuihin koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan. Jos tarve on käydä kaikki 5 ammattipätevyyspäivää, tarjoamaamme myös helpon ja valmiin koulutuspaketin, joka sisältää kuljettajille ensisijaiset koulutukset

Työturvallisuuskortti-koulutus

Työturvallisuuskortti-koulutuksistamme on mahdollista saada kuljettajan ammattipätevyysmerkintä. Koulutuksia on Nokialla joka perjantai ja verkkokoulutuksena joka torstai.

Lisätietoa: työturvallisuuskorttikoulutus

Ennakoivan ajon koulutus

Ennakoivan ajon koulutus on pakollinen osa kuljettajan ammattipätevyyskoulutusta. Ennakoivan ajon kursseja järjestämme pari kertaa kuukaudessa sekä lähiopetuksena että verkon välityksellä. 

Asiakaspalvelu ja erityisryhmät linja-autoliikenteessä

Koulutuksessa perehdytään asiakaspalveluun ja erityisryhmiin. Tavoitteena on parantaa asiakaspalvelua ja erityisryhmien huomioimista. Tämä koulutus täyttää asetuksen(EU) N:o 181/2011 asettamat vaatimukset. Tätä koulutusta järjestetään vain tilauksesta.

Lisätietoa 040 721 0551

Valmis koulutuspaketti ammattikuljettajille

Tarjoamme myös valmiin viiden koulutuksen paketin, johon olemme koonneet ammattikuljettajille oleelliset koulutukset yhteen helppoon kokonaisuuteen.

Hinta 450 € (+ alv.)

Maksuaika jopa 60 päivää

Pakettiimme kuuluu seuraavat koulutukset:

Ennakoiva ajo, REAK

Työturvallisuuskortti 

Ajo- ja lepoajat, piirturit ja valvonta

Kuljettajan turvallisuustietoisuus 

Ehjänä perille – vahinkovapaa kuljetus

Lisätiedot sähköpostitse tai numerosta 0400 246 046. Varauksen jälkeen sovimme sopivat koulutuspäivät.