Täydennyskoulutus päivä

Täydennyskoulutus päivän aikana on mahdollista uusia voimassaolevat Työturvallisuus- ja Tulityökortti.  Koulutuksen jälkeen on käytössä mobiilikortti ja muovikortti toimitetaan parissa viikossa. Täydennyskoulutus päivä on pituudeltaan 8,5 tuntia (klo 7:30-16). Täydennyskoulutuspäivät järjestetään tilauskoulutuksina.

Tulityökorttikoulutukset Tampereella torstaisin ja Työturvallisuuskorttikoulutukset Tampereella vähintään kerran kuukaudessa ja verkossa lähes päivittäin. Tarkista koulutuspäivät kalenterista.

Molempien täydennyskoulutusten kesto on 4 tuntia. Korttien pitää olla voimassa jotta sen voi uusia täydennyskoulutuksella.

Tulityökortin täydennyskoulutukseen kuuluu myös SPEK:n tuottama verkko-osio joka pitää olla suoritettuna ennen lähiopetusta. Verkko-osioon pääsee sähköpostiin tulevan linkin kautta joka tulee ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittaudu kurssille tästä klikkaamalla sopivaa päivämäärää.

tilauskoulutus

Täydennyskoulutuspäivä voidaan järjestää myös tilauskoulutuksena. Kannattaa siis ajoissa katsoa korttien voimassa oloajat ja varata koulutuspäivä omalle porukalle.

Jätä meille tarjouspyyntö tilauskoulutuksesta.

Avoimet lähikoulutukset 31.1.2024 alkaen osoitteessa Patamäenkatu 2 Tampere

Koulutuksen jälkeen ladattavissa on mobiilikortti: KORTTITIETO

 

Työturvallisuuskortti® täydennyskoulutus 100 € /osallistuja (+ alv.)

Tulityökortti täydennyskoulutus 109€/osallistuja (+alv)