Tilauskoulutukset

Kaikki koulutuksemme ovat kohdennettavissa kohderyhmä huomioon ottaen. Koulutus voidaan suunnitella yrityksen toimialan, tuotannon, henkilöstön tai muutoksista aiheutuvien tarpeiden mukaan. Työelämän ns. korttikoulutuksista saadaan paras hyöty irti, kun koulutus voidaan toteuttaa syvennetysti oman toiminnan ja toimialan vaatimusten mukaisesti.

Positiivisen työturvallisuuskulttuurin luominen ja ylläpitäminen kuuluu jokaiselle työntekijälle asemasta tai tehtävästä riippumatta. Yhteisissä tilaisuuksissa omien kokemusten vertailu ja jakaminen luo hyvää yhteishenkeä työyhteisöissä. Koulutuspäivät on mahdollista toteuttaa myös työhyvinvointia ja -kykyä kehittäväksi teemapäiviksi.

Koulutukset voidaan järjestää joko asiakkaan omissa tiloissa missä päin Suomea tahansa tai meidän toimipisteessä Nokialla, Kankaantaan teollisuusalueella. Voimme myös etsiä sopivan koulutustilan sopivasta paikasta asiakkaan toiveiden mukaan, yleensä haluamme käyttää paikallisten yrittäjien tarjoamia kokous- ja lounas palveluita. Kursseja myös venäjäksi ja englanniksi.

Ohje Työturvallisuuskortti-koulutuksen tilaajalle

Voit pyytää tarjouksen alla olevalla lomakkeella. 

Tarjouspyyntöihin, jotka jätetään arkipäivisin ennen kello 13, vastataan sähköpostitse saman päivän aikana. Hinnoittelu on selkeää, ei laskutuskuluja tai toimistomaksuja. Jos jostain syystä et saa vastausta soita: 0400 246 046

Lista koulutuksistamme löytyy TÄÄLTÄ

Tarjouspyyntö tilauskoulutuksesta