Valitse sivu

Yritys

Vuonna 2012 perustettu Innen Oy on perheyritys, joka yhdisti yrittäjien aiemmat kolme toiminimeä ja aluksi toimintaan kuului myös useampia toimialoja. Viime vuosina toimintamme on keskittynyt kuitenkin vahvasti koulutustyöhön.

Innen

Innen-koulutuskeskus tarjoaa monipuolisesti koulutuksia eri alojen yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille. Toimitilamme sijaitsee Nokialla Kankaantaan teollisuusalueella, mutta koulutuksia pidämme kuitenkin ympäri Suomea sekä myös verkkokoulutuksina.

Jani Pukkinen

Koulutukset

Koulutuksien kehittämisestä ja toiminnasta vastaa Jani Pukkinen. Janin oman työhistorian ja ammattitaidon kautta on koulutusvalikoimassa paljon kuljettajille suunnattuja koulutuksia.

Janiin saa parhaiten yhteyttä sähköpostilla jani.pukkinen@innen.fi

Sanna Pukkinen

Asiakaspalvelu

14 vuoden yrittäjänä toimimisen kokemuksella paperien pyörittelystä ja käytännön asioista huolehtii Sanna Pukkinen. Sanna varmistaa yrityksen toiminnan sujuvuuden koulutuskalenterin suunnittelusta korttien postittamiseen.

Sannalle voi soitella arkisin klo 7.30-16.30 puh. 0400 246 046 ja sähköpostia saa laittaa koska vaan sanna.pukkinen@innen.fi

Matti Rönkä

Yritysturvallisuus

Pisimmän työuran Innenillä omaa Matti Rönkä. Matti on toiminut työturvallisuuden parissa jo vuodesta 1982, jolloin hän aloitti työosastonsa työsuojeluasiamiehenä. Työturvallisuuskorttikoulutusten kurssinjohtajana Matti on toiminut vuodesta 2004

Mattia voi tavoitella puhelimitse ja jos ei ehdi vastaamaan voi laittaa tekstiviestillä soittopyynnön 040 595 78 69