Ennakoivan ajon koulutus

REAK®, ennakoivan ajon koulutus, on tarkoitettu raskaiden ajoneuvojen kuljettajille. Ajaessaan liikenteessä raskaalla ajoneuvolla kuljettajan on tunnistettava paitsi itseensä ja ajoneuvoonsa liittyvät riskit myös muihin kuljettajiin ja heidän ajoneuvoihinsa, kevyeen liikenteeseen, tieliikenneympäristöön ja -oloihin sekä työtehtäväänsä liittyvät riskit.

 

Ennakoivan ajonkoulutuksia joka kuukausi koulutuksen hinta 115€ (+alv)

Koulutus vain teille?

Ennakoivan ajon koulutus voidaan järjestää myös tilauskoulutuksena teidän yritykselle. Koulutus voidaan toteuttaa joko verkkokoulutuksena tai lähikoulutuksena. Koulutus voidaan pitää myös meidän omassa toimipisteessä Pirkkalassa tällöin koulutustila ja kahvitarjoilu kuuluvat tilauskoulutuksen hintaan.

Hinta esimerkki: 10 henkilön tilaukoulutus Pirkkalassa 690€

Jätä meille tarjouspyyntö tilauskoulutuksesta.

REAK® – Raskaan liikenteen kuljettajille

Opetettavia sisältöjä ei tarjota valmiina omaksuttavina tosiasioina, vaan pikemminkin luonteenomaista opetukselle on se, että yhdessä kouluttajan kanssa etsitään ratkaisuja erilaisiin ongelmiin. REAK®-koulutuksia järjestävät aina Liikenneturvan koulutuksen saaneet kouluttajat.

Ennakoivan ajon koulutuksen tavoitteena on antaa kuljettajille valmiuksia

välttää vaaratilanteisiin joutumista; ennakointitaitoa parannetaan kehittämällä kuljettajien kykyä tunnistaa riskitekijöitä ja ottaa ne huomioon omassa toiminnassaan

toimia myös kriittisissä tilanteissa ja ennakointimahdollisuuksien äärirajoilla

toimia siten, että onnettomuuteen jouduttaessa sen henkilö- ja aineelliset vahingot olisivat mahdollisimman pienet

Hinta

Ennakoiva ajo 115 € (+ alv.)

Sisältää

  • Koulutuksen
  • Materiaalin
  • Kuljettajan ammattipätevyysmerkintä
  • Tarjoilut

Verkkokoulutus?

Koulutus on mahdollista suorittaa myös verkkokoulutuksena.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiin osallistumislinkin, jolla pääset kurssille mukaan. Tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on toimiva mikrofoni ja kamera.