Valitse sivu

Tulityökortti

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) myöntämä tulityökortti edellytetään kaikilta tilapäisellä tulityöpaikalla tulitöitä tekeviltä sekä tulityöluvan myöntäjiltä. Tulityövartijoille suositellaan voimassa olevaa tulityökorttia.

Koulutus (8h) uusitaan viiden vuoden välein ja kortti toimii todistuksena hyväksytysti käydystä koulutuksesta. Kouluttajana toimii aina Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön valtuuttama kurssinjohtaja.

TEORIAOSUUS VERKKOKOULUTUKSENA SEURAAVAT KOULUTUKSET: 19.10, 2.11 JA 14.12

LÄHIKOULUTUKSET JOKA TORSTAI

 

Koulutus vain teille?

Tulityökortti-koulutus on mahdollista järjestää tilauskoulutuksena ja jo 7 henkilön ryhmälle se on kustannuksiltaankin kannattava vaihtoehto. Koulutus voidaan pitää joko asiakkaan järjestämissä tiloissa tai meidän toimipisteessä Nokialla. Meillä on hyvät koulutus- ja alkusammutustilat valmiina samoin kahvittelut ja ruokailut sujuvat ongelmitta eikä tilaajan tarvitse näistä huolehtia. 

Hinta esimerkki: Nokialla pidettä koulutus, arkipäivänä, 10 henkilöä, sisältää kahvittelut ja ruokailun 890€

Tulityökoulutus

Avoimet tulityökorttikoulutukset joka toinen maanantai ja joka torstai Nokian toimipisteessämme, vain 15 minuuttia Tampereelta. Koulutuksen teoriaosuus on mahdollista suorittaa verkkokoulutuksena, lisätietoa tästä voi kysyä kouluttajalta 040 721 0551

Koulutuspäivän aiheet

Tulityöt turvallisesti

Vastuut ja velvollisuudet

Tulityöriskit ja turvatoimet eri toimintaympäristössä

Suojausharjoitus

Toiminta onnettomuustilanteessa

Alkusammutusharjoitus

Tentti

Hinta

Tulityökortti 110 € / osallistuja (+ alv.)

Sisältää

  • Koulutuksen
  • Alkusammutus- ja suojausharjoitukset
  • Kortin
  • Materiaalin
  • Tarjoilut

Teoriaosuus verkkokoulutuksena?

Teoriaosuus on mahdollista suorittaa myös verkkokoulutuksena. Teorian jälkeen kurssilaisen tulee suorittaa harjoitukset ja tentti kolmen viikon aikana lähiopetuksessa.

Ilmoittautumisen jälkeen saat tiedon tulevista lähikoulutuksista, joihin voit osallistua. Molemmat osat tulee olla suoritettu ennen kuin saat tulityökortin. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiin osallistumislinkin, jolla pääset kurssille mukaan. Tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on toimiva mikrofoni ja kamera.

Soita ja kysy lisätietoja 040 7210551

Huom

Tulityöt ovat erityistä vaaraa aiheuttavia töitä, joita säätelevät monet lait, säädökset ja määräykset. Tulitöitä ohjaava lainsäädäntö edellyttää suunnitelmallisuutta, onnettomuuksien ennaltaehkäisyä ja onnettomuuksiin varautumista henkilöiden, ympäristöjen ja omaisuuden turvaamiseksi.

Tulitöitä ovat mm. kipinöintiä aiheuttava kaasu- ja kaarihitsaus, poltto- ja kaarileikkaus, laikkaleikkaus ja metallien hionta. Tulitöiksi luetaan myös työt, joissa käytetään kaasupoltinta, muuta avoliekkiä, kuumailmapuhallinta tai muuta näihin verrattavaa voimakasta lämpösäteilyä tuottavaa työvälinettä.