Valitse sivu

Tulityökortti

 Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) myöntämä tulityökortti edellytetään kaikilta tilapäisellä tulityöpaikalla tulitöitä tekeviltä sekä tulityöluvan myöntäjiltä. Tulityövartijoille suositellaan voimassa olevaa tulityökorttia.

Koulutus (8h) uusitaan viiden vuoden välein ja kortti toimii todistuksena hyväksytysti käydystä koulutuksesta. Kouluttajana toimii aina Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön valtuuttama kurssinjohtaja.

TULITYÖKORTTI-KOULUTUS JOKA TORSTAI NOKIALLA

Avoimet Tulityökorttikoulutukset joka torstai Nokian toimipisteessämme, vain 15 minuuttia Tampereelta.

Lisätietoa suoraan kouluttajalta 040 721 0551 

Tulityökortti- monimuotokoulutus

Mikäli sinulla on tulityökortti voimassa, voit uusia kortin monimuotokoulutuksena. Koulutus on jaettu verkkokoulutukseen ja lähikoulutukseen. Lähiopetuksen kesto on 4 tuntia.
Näin pääset suoritat monimuotokoulutuksen;

1. Valitse sopiva lähikoulutuspäivä koulutuskalenteristamme. Täytä ja lähetä ilmoittautumislomake.

2. Saat viimeistään seuraavana arkipäivänä sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset suorittamaan Spek tuottaman verkkokoulutusosion.
Saat kurssikirjan pdf-tiedostona sähköpostiisi. Mikäli et saa sähköpostia soita 0400 246 046. 

3. Suorita verkkokoulutusosio sinulle sopivana ajankohtana

4. Verkkokoulutuksen suorittamisesta tulee tieto kouluttajalle. Suorittamisen jälkeen voit osallistua lähijaksolle johon olet ilmoittautunut. 

TÄYDENNYSKOULUTUKSET 

30.8, 20.9, 4.10, 25.10, 15.11, 29.11

 

Koulutus vain teille?

Tulityökortti-koulutus on mahdollista järjestää tilauskoulutuksena ja jo 7 henkilön ryhmälle se on kustannuksiltaankin kannattava vaihtoehto. Koulutus voidaan pitää joko asiakkaan järjestämissä tiloissa tai meidän toimipisteessä Nokialla. Meillä on hyvät koulutus- ja alkusammutustilat valmiina samoin kahvittelut ja ruokailut sujuvat ongelmitta eikä tilaajan tarvitse näistä huolehtia. 

Hinta esimerkki: Nokialla pidettä koulutus, arkipäivänä, 10 henkilöä, sisältää kahvittelut ja ruokailun 890€

Tulityökoulutus

Avoimet tulityökorttikoulutukset joka toinen maanantai ja joka torstai Nokian toimipisteessämme, vain 15 minuuttia Tampereelta. Koulutuksen teoriaosuus on mahdollista suorittaa verkkokoulutuksena, lisätietoa tästä voi kysyä kouluttajalta 040 721 0551

Koulutuspäivän aiheet

Tulityöt turvallisesti

Vastuut ja velvollisuudet

Tulityöriskit ja turvatoimet eri toimintaympäristössä

Suojausharjoitus

Toiminta onnettomuustilanteessa

Alkusammutusharjoitus

Tentti

Hinta

Tulityökortti 110 € / osallistuja (+ alv.)

Sisältää

  • Koulutuksen
  • Alkusammutus- ja suojausharjoitukset
  • Kortin
  • Materiaalin
  • Tarjoilut

Huom

Tulityöt ovat erityistä vaaraa aiheuttavia töitä, joita säätelevät monet lait, säädökset ja määräykset. Tulitöitä ohjaava lainsäädäntö edellyttää suunnitelmallisuutta, onnettomuuksien ennaltaehkäisyä ja onnettomuuksiin varautumista henkilöiden, ympäristöjen ja omaisuuden turvaamiseksi.

Tulitöitä ovat mm. kipinöintiä aiheuttava kaasu- ja kaarihitsaus, poltto- ja kaarileikkaus, laikkaleikkaus ja metallien hionta. Tulitöiksi luetaan myös työt, joissa käytetään kaasupoltinta, muuta avoliekkiä, kuumailmapuhallinta tai muuta näihin verrattavaa voimakasta lämpösäteilyä tuottavaa työvälinettä.