Valitse sivu

Verkkokoulutukset

VERKKOKOULUTUKSET

Työturvallisuuskortti koulutus

Koulutus antaa perustiedot työsuojelusta, työpaikan vaaroista sekä riskien hallinnasta. Koulutus on osa työpaikan omaehtoista turvallisuuskulttuurin luomista ja mahdollistaa myös tilaaja- ja toimittajayritysten välisen turvallisen yhteistoiminnan yhteisillä työpaikoilla. Koulutus sopii kaikille toimialasta sekä tehtävästä riippumatta.

Työturvallisuuskortti-koulutuksia on joka viikko, tiistaisin verkkokursseina.

Työturvallisuuskortti-koulutuksistamme on mahdollista saada kuljettajien ammattipätevyysmerkintä.

Tammikuussa kaikki avoimet Työturvallisuuskortti koulutukset verkossa.

 

Ratatyöturvallisuuspätevyys (Turva)

Turva-koulutus (Rataturva) on lähtökohta kaikelle rautatieosaamiselle. Voimassa oleva Turva-pätevyys vaaditaan kaikilta, joiden on tarkoitus liikkua ja työskennellä rautatiealueella valtion rataverkolla. Koulutukseen osallistumiselle ei ole ennakkovaatimuksia. Koulutus kestää yhden päivän. Pätevyyden saa heti, kun koulutus on suoritettu. Pätevyys on voimassa viisi vuotta, vanhenemisvuoden loppuun saakka. Koulutuksesta on mahdollista saada kuljettajan ammattipätevyysmerkitys. Kurssin hinta 150€(+alv)

Seuraava kurssi 24.1

SFS 6002 -sähkötyöturvallisuuskoulutus

SFS 6002 -sähkötyöturvallisuuskoulutus on kaikille Suomessa sähköalan töitä tekeville pakollinen koulutus. Koulutus on annettava kaikille sähköalan töitä tekeville henkilöille, mukaan luettuna työjohto-, käyttö- ja asiantuntijatehtävissä toimivat henkilöt.

SFS 6002 -standardi asettaa vaatimukset turvalliseen sähkölaitteistojen käyttöön ja niiden läheisyydessä työskentelyyn. Nämä vaatimukset koskevat kaikkea käyttöä, asennusta ja kunnossapitoa. 

Varaa tilauskoulutus

 OSALLISTUMINEN

Osallistuminen on helppoa, eikä edellytä laajaa tietotekniikan osaamista. Kun olet löytänyt meidän kotisivut olet jo melkein kurssilla. Ilmoittaudu kurssille lomakkeen kautta, saat sähköpostiisi linkin kurssia edeltävänä päivänä. Linkistä pääset Teamsin välityksellä pidettävälle kurssille.

Kurssille voi osallistua parhaiten tietokoneella tai tabletilla, mutta myös kännykkä käy. Varmista että mikki ja kamera toimii. Valitsethan rauhallisen paikan jossa osallistut kurssille. 

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen innen@innen.fi