Verkkokoulutukset

Työturvallisuuskortti verkkokoulutus

Työturvallisuuskoulutuksia verkkossa maanantaista perjantaihin. Koulutuksen kesto on 8 tuntia klo 8-16. Koulutuksesta saa Työturvallisuuskeskuksen myöstämän Työturvallisuuskortin. Koulutuksen jälkeen käytössäsi on heti mobiilikortti. 

Ilmoittautuminen käy kätevästi kun klikkaat koulutuskalenterista haluamasi kurssin kohdalta ja täytät tiedot. Muista antaa myös syntymäaikasi (ei loppuosaa) Voit ilmoittautua myös sähköpostilla innen@innen.fi

Verkkokoulutukseen osallistuminen edellyttää että kamera ja mikrofoni toimii. Verkkokoulutuksen alussa henkilöllisyys varmistetaan. Koulutukset järjestetään Google Meetin välityksellä.

Kuljettajan ammattipätevyys koulutukset verkossa

Nyt voit suorittaa ammattipätevyyden jatkokoulutukset käytännönläheisillä itsenäisesti opiskeltavina verkkokoulutuksina. Tällä hetkellä on tarjolla kolme eri koulutusta, mutta koulutusvalikoima tulee kasvamaan nopeasti. Ilmoittautumaan tästä linkistä:

VERKKOKOULUTUKSET

Koulutusten aiheet:

Ennakoiva ajaminen kuorma- ja linja-autolla

Ehjänä perille – vahinkovapaa kuljetus

Kuljettajan kunnon peruspilarit

Koulutuksien hinta on 90€(+alv)

Voit suorittaa koulutuksen omaan tahtiin valvomon aukiolo ajan puitteissa:

  • Ma – to klo 8.00 – 22.00. Suoritus joko yhtenä päivänä tai kahdelle päivälle jaettuna (arkipyhät ks. alla).
  • Pe klo 8.00 – 16.00. Suoritus joko yhtenä päivänä tai kahdelle päivälle jaettuna (arkipyhät ks. alla).
  • La klo 8.00 – 16.00. Suoritettava kokonaan yhtenä päivänä, seuraavana päivänä valvomo on kiinni.
  • Sunnuntaisin ja arkipyhinä valvomo on suljettu.

 

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® 

 Ilmoittaudu SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutukseen tilaamalla osallistumiskoodi ja osallistumisohjeet.

Saat sähköpostiisi kutsun, jonka kautta pääset aloittamaan SPR Hätäensiapukurssi 4 t®- koulutuksen. Valitse verkkokoulutuksen kieli kirjautumisen yhteydessä. Halutessasi voit keskeyttää verkkokoulutuksen ja jatkaa samasta kohdasta myöhemmin.

Koko kurssin suoritettuasi saat virallisen SPR:n hätäensiaputodistuksen, jolla voi jatkaa yhden kerran SPR Ensiapukurssi EA 1® – tai SPR Ensiapukurssi EA 2®  -voimassaoloaikaa 3 vuotta.

Verkkokoulutuksen hinta on 85€(+alv)

Tilaa koodi 

Ratatyöturvallisuuspätevyys (Turva)

Turva-koulutus (Rataturva) on lähtökohta kaikelle rautatieosaamiselle. Voimassa oleva Turva-pätevyys vaaditaan kaikilta, joiden on tarkoitus liikkua ja työskennellä rautatiealueella valtion rataverkolla. Koulutukseen osallistumiselle ei ole ennakkovaatimuksia. Koulutus kestää yhden päivän. Pätevyyden saa heti, kun koulutus on suoritettu. Pätevyys on voimassa viisi vuotta, vanhenemisvuoden loppuun saakka. Koulutuksesta on mahdollista saada kuljettajan ammattipätevyysmerkitys. Kurssin hinta 150€(+alv)

KOULUTUS AJANKOHDAT LÖYTYY KOULUTUSKALENTERISTA

 

 

 Lisätiedot ja ilmoittautuminen innen@innen.fi

 

verkkokoulutukset