Verkkokoulutukset

VERKKO- ja ETÄKOULUTUKSET

Työturvallisuuskortti koulutukset joka päivä. Ilmoittaudu innen@innen.fi tai verkkokaupan kautta

Koulutus on osa työpaikan omaehtoista turvallisuuskulttuurin luomista ja mahdollistaa myös tilaaja- ja toimittajayritysten välisen turvallisen yhteistoiminnan yhteisillä työpaikoilla.

Työturvallisuuskortti-koulutuksia päivittäin. Voit ilmoittautua mukaan kurssille verkkokaupan kautta tai lähettämällä sähköpostia innen@innen.fi. Sähköpostiin laita ainakin nämä tiedot: Kurssipäivä ja osallistujan nimi, sähköposti, puhelinnumero ja syntymäaika ilman loppuosaa. Samalla sähköpostilla voit ilmoittaa monta osallistujaa. Viestin aiheeksi työturvallisuuskortti etäkoulutus

Koulutuksia myös englanniksi ja venäjäksi lisätietoa innen@innen.fi.

Traininga also in English and Russian, more information from innen@innen.fi

Työturvallisuuskortti-koulutuksistamme on mahdollista saada kuljettajien ammattipätevyysmerkintä.

 

 

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® 

 

Ilmoittaudu SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutukseen tilaamalla osallistumiskoodi ja osallistumisohjeet.

Saat sähköpostiisi kutsun, jonka kautta pääset aloittamaan SPR Hätäensiapukurssi 4 t®- koulutuksen. Valitse verkkokoulutuksen kieli kirjautumisen yhteydessä. Halutessasi voit keskeyttää verkkokoulutuksen ja jatkaa samasta kohdasta myöhemmin.

Koko kurssin suoritettuasi saat virallisen SPR:n hätäensiaputodistuksen, jolla voi jatkaa yhden kerran SPR Ensiapukurssi EA 1® – tai SPR Ensiapukurssi EA 2®  -voimassaoloaikaa 3 vuotta.

Verkkokoulutuksen hinta on 85€(+alv)

Tilaa koodi 

 

Ratatyöturvallisuuspätevyys (Turva)

Turva-koulutus (Rataturva) on lähtökohta kaikelle rautatieosaamiselle. Voimassa oleva Turva-pätevyys vaaditaan kaikilta, joiden on tarkoitus liikkua ja työskennellä rautatiealueella valtion rataverkolla. Koulutukseen osallistumiselle ei ole ennakkovaatimuksia. Koulutus kestää yhden päivän. Pätevyyden saa heti, kun koulutus on suoritettu. Pätevyys on voimassa viisi vuotta, vanhenemisvuoden loppuun saakka. Koulutuksesta on mahdollista saada kuljettajan ammattipätevyysmerkitys. Kurssin hinta 150€(+alv)

KOULUTUS AJANKOHDAT LÖYTYY KOULUTUSKALENTERISTA

SFS 6002 -sähkötyöturvallisuuskoulutus

SFS 6002 -sähkötyöturvallisuuskoulutus on kaikille Suomessa sähköalan töitä tekeville pakollinen koulutus. Koulutus on annettava kaikille sähköalan töitä tekeville henkilöille, mukaan luettuna työjohto-, käyttö- ja asiantuntijatehtävissä toimivat henkilöt.

SFS 6002 -standardi asettaa vaatimukset turvalliseen sähkölaitteistojen käyttöön ja niiden läheisyydessä työskentelyyn. Nämä vaatimukset koskevat kaikkea käyttöä, asennusta ja kunnossapitoa. 

Varaa tilauskoulutus

Kuljettajan ammattipätevyyskoulutukset

Kuljettajan ammattipätevyyskoulutuksia on mylös mahdollista saada verkkokoulutuksena. Edullinen tapa kouluttaa koko henkilöstö. Viisi tilauskoulutus päivää 2500€ lisäksi ammattipätevyys merkintä 11€/hlö

Ennakoiva ajo

Trukkikortti 

Ajo- ja lepoajat

Ehjänä perille

Varaa tilauskoulutus

 OSALLISTUMINEN

Osallistuminen on helppoa, eikä edellytä laajaa tietotekniikan osaamista. Kun olet löytänyt meidän kotisivut olet jo melkein kurssilla. Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse innen@innen.fi. Kerro sähköpostissa mille kurssille haluat osallistua, jos osallistujia on useampi voit ilmoittaa kaikki samalla viestillä. Vastaus viestillä kysytään osallistujilta lisätietoja. Linkki kurssille tulee osallistujalle kurssia edeltävänä päivänä. Linkistä pääset Teamsin välityksellä pidettävälle kurssille.

Kurssille voi osallistua parhaiten tietokoneella tai tabletilla, mutta myös kännykkä käy. Varmista että mikki ja kamera toimii. Valitsethan rauhallisen paikan jossa osallistut kurssille. 

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen innen@innen.fi