KULJETTAJAN
AMMATTIPÄTEVYYSKOULUTUs

Innen Oy on Liikenne- ja viestintäviraston hyväksymä koulutuskeskus. Hyväksyntä valtuuttaa Innen Oy:tä järjestämään kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuksia.

 

Työssään kuorma- tai linja-autoa ajavan henkilön on ammattitaitonsa ylläpitämiseksi ja täydentämiseksi suoritettava viisi jatkokoulutuspäivää viiden vuoden jaksoissa, yhteensä 35h. Kuljettajan ammattipätevyyskoulutuksia voi käydä tasaisesti viiden vuoden aikana, jotta koulutuksien kustannuksetkin jakautuvat tasaisemmin ja on paremmin mahdollisuus valita sopivat ja mielenkiintoiset koulutukset.

Kuljettajan ammattipätevyyskoulutuksista pakollisena on Ennakoivan ajon-koulutus. Neljä muuta koulutusta ovat vapaavalintaisia omaa työtä tukevia ja kuljettajan ammattipätevyyskoulutukseksi hyväksyttyjä. Kun koulutukset on suorittettu, on haettava joko erillistä ammattipätevyyskorttia tai erityisehtomerkintää ajokorttiisi Ajovarmasta

 

KULJETTAJAN AMMATTIPÄTEVYYSKOULUTUKSET PIRKKALASSA JA VERKOSSA:

ENNAKOIVAN AJON KOULUTUS 12.10 ja 9.11

ENSIAPUKOULUTUS  5.10 ja 2.11

TRUKKIKORTTI KOULUTUS 28.9 ja 26.10

EHJÄNÄ PERILLE- VAHINKOVAPAA KULJETUS 21.9

AJO- JA LEPOAJAT, PIIRTURIT JA VALVONTA 19.10

Ratatyöturvallisuus verkkokoulutus 26.9  

TYÖTURVALLISUUSKORTTI KOULUTUS VERKOSSA JOKA ARKIPÄIVÄ JA LAUANTAI

TYÖTURVALLISUUSKORTTI KOULUTUS PIRKKALASSA JOKA VIIKKO

 

 

 

 

Kuljettajan ammattipätevyyskoulutukset

Työturvallisuuskortti-koulutus

Työturvallisuuskortti-koulutuksistamme on mahdollista saada kuljettajan ammattipätevyysmerkintä. Koulutuksia on Nokialla joka perjantai ja verkkokoulutuksena joka torstai.

Lisätietoa: työturvallisuuskorttikoulutus

Ennakoivan ajon koulutus

Ennakoivan ajon koulutus on pakollinen osa kuljettajan ammattipätevyyskoulutusta. Ennakoivan ajon kursseja järjestämme pari kertaa kuukaudessa sekä lähiopetuksena että verkon välityksellä. 

Asiakaspalvelu ja erityisryhmät linja-autoliikenteessä

Koulutuksessa perehdytään asiakaspalveluun ja erityisryhmiin. Tavoitteena on parantaa asiakaspalvelua ja erityisryhmien huomioimista. Tämä koulutus täyttää asetuksen(EU) N:o 181/2011 asettamat vaatimukset. Tätä koulutusta järjestetään vain tilauksesta.

Lisätietoa 040 721 0551

Koulutuspaketti ammattikuljettajille

Kun suoritat viisi kuljettajan ammattipätevyyskoulutus päivää meillä saat ne yhteishintaan 500€(+alv). Katso kalenterista sopivat kurssipäivät ja lähetä meille sähköpostia innen@innen.fi tai soita 0400246046. Koulutuksia on joka viikko Pirkkalassa ja joka päivä verkossa. Voit valita sinulle sopivat koulutukset ja koulutuspäivät.

Voit suorittaa myös yksittäisiä koulutuksia. Yksittäisissä koulutuksissa ammattipätevyysmerkinnän hinta on 11€, siihen ei lisätä laskutus eikä käsittely kuluja.

Meidän koulutuspäiviin kuuluu myös tarjoilut eli kahvia ja teetä on tarjolla kokopäivän ja lounas käydään syömässä läheisessä lounasravintolassa. Koulutustilat sijaisee Pirkkalassa 3-tien varrella, tänne on helppo löytää ja pysäköinti on ilmaista.

Hinta 500 € (+ alv.)