KULJETTAJAN
AMMATTIPÄTEVYYSKOULUTUs

Innen Oy on Liikenne- ja viestintäviraston hyväksymä koulutuskeskus. Hyväksyntä valtuuttaa Innen Oy:tä järjestämään kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuksia.

1AJO- JA LEPOAJAT, PIIRTURIT JA VALVONTA Työssään kuorma- tai linja-autoa ajavan henkilön on ammattitaitonsa ylläpitämiseksi ja täydentämiseksi suoritettava viisi jatkokoulutuspäivää viiden vuoden jaksoissa, yhteensä 35h. Kuljettajan ammattipätevyyskoulutuksia voi käydä tasaisesti viiden vuoden aikana, jotta koulutuksien kustannuksetkin jakautuvat tasaisemmin ja on paremmin mahdollisuus valita sopivat ja mielenkiintoiset koulutukset.

Kuljettajan ammattipätevyyskoulutuksista pakollisena on Ennakoivan ajon-koulutus. Neljä muuta koulutusta ovat vapaavalintaisia omaa työtä tukevia ja kuljettajan ammattipätevyyskoulutukseksi hyväksyttyjä. Kun koulutukset on suorittettu, on haettava joko erillistä ammattipätevyyskorttia tai erityisehtomerkintää ajokorttiisi Ajovarmasta

 

KULJETTAJAN AMMATTIPÄTEVYYSKURSSIT PIRKKALASSA 

ENNAKOIVAN AJON KOULUTUS  13.6

TRUKKIKORTTI KOULUTUS 22.8

ENSIAPUKOULUTUS ELOKUU 2023

EHJÄNÄ PERILLE- VAHINKO VAPAA KOULUTUS 1.8

AJO- JA LEPOAJAT, PIIRTURIT JA VALVONTA 8.8

ASIAKASPALVELU JA ERITYISRYHMÄT 29.8

TYÖTURVALLISUUSKORTTI KOULUTUS PIRKKALASSA JOKA VIIKKO 

VERKKOKOULUTUKSET

verkkokoulutukset
Nyt voit suorittaa ammattipätevyyden jatkokoulutukset käytännönläheisillä itsenäisesti opiskeltavina verkkokoulutuksina. Verkkokoulutuksen hinta on 90€ (+alv) sisältäen koulutuksen ja ammattipätevyysmerkinnän. Koulutuksia tarjolla tällä hetkellä viisi eri aihetta mm. ennakoivan ajon koulutus, joka on pakollinen osa jatkokoulutuksia. 
Jos verkkokoulutuksista herää kysymyksiä niihin voit etsiä vastausta täältä:
Usein kysytyt kysymykset
Verkkokoulutuksiin pääset tutustumaan ja ilmoittautumaan tästä linkistä: 

VERKKOKOULUTUKSET

Koulutuspaketti ammattikuljettajille

 Kun suoritat viisi kuljettajan ammattipätevyyskoulutus päivää meillä saat ne yhteishintaan 500€(+alv).

Katso kalenterista sopivat kurssipäivät ja lähetä meille sähköpostia innen@innen.fi tai soita 0400246046. Koulutuksia on joka viikko Pirkkalassa ja joka päivä verkossa. Voit valita sinulle sopivat koulutukset ja koulutuspäivät.

 Voit suorittaa myös yksittäisiä koulutuksia. Yksittäisissä koulutuksissa ammattipätevyysmerkinnän hinta on 11€, siihen ei lisätä laskutus eikä käsittely kuluja.

Ennakoivan ajon koulutus
Ensiapukoulutus
Kuljettajana yhteisellä työpaikalla/työturvallisuuskortti
Ajo- ja lepoajat sekä piirturit
Ehjänä perille – vahinkovapaa kuljetus

Kuljettajan turvallisuustietoisuus

 Trukkikortti koulutus

 Työturvallisuuskortti koulutus

Koulutuspäiviin kuuluu myös tarjoilut eli kahvia ja teetä on tarjolla kokopäivän ja lounas käydään syömässä läheisessä lounasravintolassa. Koulutustilat sijaisee Pirkkalassa 3-tien varrella, tänne on helppo löytää ja pysäköinti on ilmaista.