Ensiapukoulutus

 

Järjestämme ensiapukoulutuksia kaikille avoimina koulutuksina ja tilauskoulutuksina. Ensiapukoulutuksia on tarjolla 3 eri pituista, 4 tuntia/8 tuntia/16 tuntia. Ensiapukoulutukset toteuttaa Harjus Palvelut.

”Koulutukset noudattavat Euroopan elvytysneuvoston sekä Käypähoitosuosituksen määrittämiä koulutussisältöjä sekä viitekehyksiä. Tarjontaamme kuuluvat kaikki yleisimmät Ea-kurssit sisältäen neljän ja kahdeksan tunnin kurssit sekä kaksipäiväiset 16h kurssit ( ensiavun peruskurssi ). Kursseja voidaan räätälöidä myös työpaikkakohtaisesti huomioiden oman työn haasteet ja riskit.

Kouluttajana toimii aina SPR:n lisensoima ensiavun- ja terveystiedon kouluttaja, ETK. Tällöin kurssilta on mahdollista saada virallinen kurssitodistus suoritetusta ensiapukoulutuksesta, joka on voimassa kolme vuotta. Yrityksille ensiapukurssit ovat Kela-vähennyskelpoisia. Kelan sivuilta saa lisätietoa. ” – Harjus Palvelut

Työnantajan tulee huolehtia ensiapuvalmiuden järjestämisestä työpaikalle, lue lisää.

Ensiapukoulutuksista on mahdollista hakea myös Kelan korvausta.

 SEURAAVA ENSIAPUKOULUTUS TAMPEREELLA

27.5

 

Ensiapukoulutus 8h koulutussisältö

Tajuttoman ensiapu

Peruselvytys

Vierasesineen poisto hengitysteistä

Runsaan verenvuodon tyrehdytys

Sokin ensiapu.

Koulutuksessa opetellaan tärkeimmät hengen pelastavat ensiaputoimenpiteet.

Näiden lisäksi opitaan tunnistamaan tavallisimpia sairauskohtauksia ja auttamaan kohtauksen saanutta henkilöä. Kurssille voi osallistua, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa ensiapukoulutusta.

 

Hinta

Ensiapukoulutus 8h 145 € / osallistuja (+ alv.)

Hätäensiapu verkkokoulutus 4h 85 € / osallistuja (+ alv.)

Ensiapun webinaarit 4h 145 €/8h 210€/ 16h 320€ / osallistuja (+ alv.)

ENSIApukoulutukset

VERKOssa

 

Ensiapukoulutuksia voit suorittaa myös webinaarikoulutuksina. Webinaarikoulutuksista löydät lisätietoa täältä:

ENSIAVUN WEBINAARIT

Voit myös tilata koodin itsenäisesti opiskeltavaan 4h ja 8h hätäensiapukoulutukseen. Jos haluatte materiaalin englanniksi ilmoittakaa siitä osallistujat kohdassa.

ENSIAVUN VERKKOKOULUTUKSET

 

TILAUSKOULUTUKSET

Ensiapukoulutuksia voi tilata myös omalle työporukalle. Koulutuksia on eri pituisia, suosituin on 8 tunnin mittainen ensiapukoulutus. 

Jätä meille tarjouspyyntö tilauskoulutuksesta.