Valitse sivu

Ensiapukoulutus

Kurssilla opetellaan tärkeimmät  hengen pelastavat ensiaputoimenpiteet. Näitä ovat muunmuassa tajuttoman ensiapu, peruselvytys, vierasesineen poisto hengitysteistä, runsaan verenvuodon tyrehdytys sekä sokin ensiapu. Näiden lisäksi opitaan tunnistamaan tavallisimpia sairauskohtauksia ja auttamaan kohtauksen saanutta henkilöä. Kurssille voi osallistua, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa ensiapukoulutusta.

 

SEURAAVA ENSIAPUKOULUTUS NOKIALLA 27.4.2021

Koulutus vain teille?

Ensiapukoulutuksia voi tilata myös omalle työporukalle. Koulutuksia on eri pituisia, suosituin on 8 tunnin mittainen ensiapukoulutus. Koulutus voidaan järjestää myös meidän toimipisteessä Nokialla. Tilamme ovat avarat ja siistit, jotenka elvytysharjoitusten tekeminen sujuu mukavasti. Mikäli koulutus järjestetää  tiloissamme Nokialla kuuluu koulutustila ja kahvitarjoilut kurssipäivän hintaan.

Jätä meille tarjouspyyntö tilauskoulutuksesta.

Ensiapukoulutus

Koulutuksessa opetellaan tärkeimmät hengen pelastavat ensiaputoimenpiteet. Kouluttajana toimii aina pätevöity SPR:n ensiavun- ja terveystiedon kouluttaja, ETK.

Koulutussisältö

Tajuttoman ensiapu

Peruselvytys

Vierasesineen poisto hengitysteistä

Runsaan verenvuodon tyrehdytys

Sokin ensiapu.

Näiden lisäksi opitaan tunnistamaan tavallisimpia sairauskohtauksia ja auttamaan kohtauksen saanutta henkilöä. Kurssille voi osallistua, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa ensiapukoulutusta.

Työnantaja huolehtii ensiapuvalmiuden järjestämisestä työpaikalle, lue lisää.

Ensiapukoulutuksista on mahdollista hakea myös Kelan korvausta.

Hinta

Ensiapukoulutus 8h 120 € / osallistuja (+ alv.)

Sisältää

  • Koulutuksen
  • Kortin
  • Materiaalin
  • Tarjoilut