Ensiapukoulutus

 

 

Järjestämme ensiapukoulutuksia kaikille avoimina koulutuksina ja tilauskoulutuksina. Ensiapukoulutuksia on tarjolla 3 eri pituista, 4 tuntia/8 tuntia/16 tuntia. Ensiapukoulutukset toteuttaa Harjus Palvelut.

”Koulutukset noudattavat Euroopan elvytysneuvoston sekä Käypähoitosuosituksen määrittämiä koulutussisältöjä sekä viitekehyksiä. Tarjontaamme kuuluvat kaikki yleisimmät Ea-kurssit sisältäen neljän ja kahdeksan tunnin kurssit sekä kaksipäiväiset 16h kurssit ( ensiavun peruskurssi ). Kursseja voidaan räätälöidä myös työpaikkakohtaisesti huomioiden oman työn haasteet ja riskit.

Kouluttajana toimii aina SPR:n lisensoima ensiavun- ja terveystiedon kouluttaja, ETK. Tällöin kurssilta on mahdollista saada virallinen kurssitodistus suoritetusta ensiapukoulutuksesta, joka on voimassa kolme vuotta. Yrityksille ensiapukurssit ovat Kela-vähennyskelpoisia. Kelan sivuilta saa lisätietoa. ” – Harjus Palvelut

Työnantajan tulee huolehtia ensiapuvalmiuden järjestämisestä työpaikalle, lue lisää.

Ensiapukoulutuksista on mahdollista hakea myös Kelan korvausta.

 SEURAAVA ENSIAPUKOULUTUS PIRKKALASSA

Elokuussa 2023 

 

Koulutus vain teille?

Ensiapukoulutuksia voi tilata myös omalle työporukalle. Koulutuksia on eri pituisia, suosituin on 8 tunnin mittainen ensiapukoulutus. Koulutus voidaan järjestää myös meidän toimipisteessä Pirkkalassa. Tilamme ovat avarat ja siistit, jotenka elvytysharjoitusten tekeminen sujuu mukavasti. Mikäli koulutus järjestetää  tiloissamme Pirkkalassa kuuluu koulutustila ja kahvitarjoilut kurssipäivän hintaan.

Jätä meille tarjouspyyntö tilauskoulutuksesta.

Ensiapukoulutus 8h koulutussisältö

Tajuttoman ensiapu

Peruselvytys

Vierasesineen poisto hengitysteistä

Runsaan verenvuodon tyrehdytys

Sokin ensiapu.

Koulutuksessa opetellaan tärkeimmät hengen pelastavat ensiaputoimenpiteet.

Näiden lisäksi opitaan tunnistamaan tavallisimpia sairauskohtauksia ja auttamaan kohtauksen saanutta henkilöä. Kurssille voi osallistua, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa ensiapukoulutusta.

 

Hinta

Ensiapukoulutus 8h 130 € / osallistuja (+ alv.)

Ensiapukoulutus 4h 60 € / osallistuja (+ alv.)

Ensiapukoulutus 16h 240 € / osallistuja (+ alv.)

Sisältää

  • Koulutuksen
  • Kortin
  • Materiaalin
  • Tarjoilut
  • 8h ja 16h kursseista mahdollista saada kuljettajan ammattipätevyysmerkintä (11€)