ENSIAPU-KOULUTUS 

SEURAAVAT ENSIAPU-KURSSIT NOKIALLA

HÄTÄENSIAPU 8H 8.8 

EA1-ENSIAPUKURSSI 29-30.8

Järjestämme avoimia ensiapukoulutuksia omissa koulutustiloissamme Nokialla, Tampereen kupeessa. Kaikki koulutukset voidaan toteuttaa myös tilauskoulutuksena asiakkaan toiveiden mukaisesti. Koulutukset ovat SPR:n hyväksymiä hätäensiapu 8h ja 4h sekä EA1.  Hätäensiapu 8h ja EA1 koulutuksista on mahdollista saada myös kuljettajan ammattipätevyysmerkintä (10€/merkintä). 

 Kurssilla opetellaan tärkeimmät  hengen pelastavat ensiaputoimenpiteet. Näitä ovat muunmuassa tajuttoman ensiapu, peruselvytys, vierasesineen poisto hengitysteistä, runsaan verenvuodon tyrehdytys sekä sokin ensiapu. Näiden lisäksi opitaan tunnistamaan tavallisimpia sairauskohtauksia ja auttamaan kohtauksen saanutta henkilöä. Kurssille voi osallistua, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa ensiapukoulutusta. Hätäensiapu- kurssi soveltuu myös enintään 3vuotta vanhan EA1- tai EA2 -todistuksen päivittämiseen.

SPR:N OHJE:
ENSIAPUTODISTUKSEN VOIMASSAOLO JA ENSIAPUVALMIUDEN YLLÄPITO

 

Työnantaja huolehtii ensiapuvalmiuden järjestämisestä työpaikalle. Ensiapukoulutuksista on mahdollista hakea kelan korvausta, Kelan ohje

Kouluttajana toimii pätevöity SPR:n ensiavun- ja terveystiedon kouluttaja, ETK.

.Koulutukset toteutetaan SPR:n ohjeiden mukaisesti lisätietoa SPR:n sivuilta:

HÄTÄEA 8H-koulutus

HÄTÄEA 4H-koulutus

EA1-koulutus

  • Hätäea 8h koulutuksen hinta 110€ (hintaan lisätään alv)
  • Hätäea 4h koulutuksen hinta on 60€ (hintaan lisätään alv)
  • EA1 16h koulutuksen hinta on 170€ (hintaan lisätään alv)

Tarjouspyyntö tilauskoulutuksesta