Laskutus ja toimitus info

LASKUTUS- JA TOIMITUSEHDOT

 Laskutuslisää käytetään jos asiakas tarvitsee meidän normaalia pidemmän maksuehdon. Pidemmistä maksuehdoista sovitaan aina erikseen. iLLaskutusVahvistamme ilmoittautumisen/tilauksen aina ilmoittajalle sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä, jos vahvistusta ei tule seuraavana arkipäivänä ota meihin yhteyttä puhelimitse 0400 246 046.

Koulutus-ilmoittautumiset ja tilauskoulutusvaraukset ovat sitovia. Ilmoittautumisen voi siirtää toiselle kurssille tai perua veloituksetta  arkivuorokautta ennen kurssin alkamista. Tämän jälkeen kurssi laskutetaan kokonaisuudessaan. Tilauskoulutuksen voi perua ilman kustannuksia kaksi viikkoa ennen kurssia. Sen jälkeen perutuista kursseista laskutetaan koulutuksen osuus. 

Ensisijaisesti käytämme verkkolaskutusta, mutta laskun saa ilman lisäkuluja myös sähköpostiin tai perinteisesti paperisena. Korttimaksu on myös mahdollinen Pirkkalan toimipisteessämme pidettävillä koulutuksilla. Sähköpostilaskut lähetetään osoitteesta laskutus@innen.fi automaattisesti asiakkaan tulee itse huolehtia, että saa laskun koulutuksen jälkeen. Mikäli lasku ei tule toivottuun sähköpostiosoitteeseen 3 arkipäivän kuluessa koulutuksesta kannattaa ottaa yhteyttä 0400 246 046.

Maksuehto on normaalisti 10 päivää. Viivästyskorko 10,5 %. Huomautusaika kahdeksan päivää. Laskutuslisää käytetään jos asiakas tarvitsee meidän normaalia pidemmän maksuehdon. Pidemmistä maksuehdoista sovitaan aina erikseen. 

 Toimitamme kortin, kun kurssimaksu on maksettu. Paperinen maksumuistutus postitetaan 5 päivää eräpäivästä. 20 päivää muistutuksesta lasku siirretään perintään Visma Duetolle, sen jälkeen lasku pitää maksa heidän laskun mukaisesti.

Mikäli Innen Oy joutuu perumaan koulutuksen, osallistujalla on mahdollisuus osallistua koulutukseen toisena ajankohtana 20 % edullisemmalla hinnalla.

Kortit toimitetaan siihen osoitteeseen jonka kurssin maksaja on ilmoittanut. Viime kädessä oikeasta toimitusosoitteesta vastaa korttikoulutuksen suorittanut henkilö, mikäli työnantajan kanssa ei ole muuta sovittu.