Valitse sivu

Laskutus

LASKUTUS- JA TOIMITUSEHDOT

Vahvistamme ilmoittautumisen/tilauksen aina ilmoittajalle sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä, jos vahvistusta ei tule seuraavana arkipäivänä ota meihin yhteyttä puhelimitse 0400 246 046.

Koulutus-ilmoittautumiset ja tilauskoulutusvaraukset ovat sitovia. Ilmoittautumisen voi siirtää toiselle kurssille tai perua veloituksetta kaksi (2) arkivuorokautta ennen kurssin alkamista. Tämän jälkeen kurssi laskutettaan kokonaisuudessaan. Tilauskoulutuksen voi perua ilman kustannuksia kolme viikkoa ennen kurssia. Sen jälkeen peruutetuista kursseista laskutetaan koulutuksen osuus.

Ensisijaisesti käytämme verkkolaskutusta, mutta laskun saa ilman lisäkuluja myös sähköpostiin tai perinteisesti paperisena. Korttimaksu on myös mahdollinen Nokian tomipisteessämme pidettävillä koulutuksilla.

Maksuehto on normaalisti 10 päivää. Viivästyskorko 10,5 %. Huomautusaika kahdeksan päivää. Toimitamme kortin, kun kurssimaksu on maksettu.

Mikäli Innen Oy joutuu perumaan koulutuksen, osallistujalla on mahdollisuus osallistua koulutukseen toisena ajankohtana 20 % edullisemmalla hinnalla.